Montering af varmepumpe og ventilationsanlæg

Få monteret din varmepumpe korrekt

Hos Niels Duhns Eftf. ApS har vi stor ekspertise med montering af Nilan varmepumpe og Nilan ventilationsanlæg i København, Amager Køge, Roskilde og Nordsjælland. Vi kører ud til din adresse og tilbyder udover montering, også reparation og vedligeholdelse af varmepumpe-anlæg.

​Læs mere om vores rolle som Nilan service partner her.

Vi råder og vejleder også gerne i forbindelse med montering af andre former for varmepumper, så du kan vælge en type og en model, der passer til din bolig eller din virksomhed.

​Der er penge at spare ved montering af Nilan varmepumpe

Montering af varmepumper er blevet populært, eftersom priserne for varme er stigende, og der er normalt mange penge at spare ved at skifte til varmepumpe-anlæg. Der kan også være penge at spare, hvis du har en ældre varmepumpe, eftersom pumpen bruger elektricitet. Dertil kommer, at du skal have eftersyn på din varmepumpe, så du undgår driftstop eller uhensigtsmæssig drift.

Vi vægter kvalitet og service højt

​Vores kompetente fagfolk står altid klar til at hjælpe dig med montering, service eller reparation af din varmepumpe og anden.

Kundernes tilfredshed er det vigtigste for os, og har vi stor fokus på høj kvalitet og god service. Dertil kommer, at vores arbejde udføres til konkurrencedygtige priser.

​Få et uforpligtende tilbud på Nilan varmepumpe eller ventilationsanlæg

​Du kan ringe til os på telefon 36 46 50 50, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på montering af varmepumper eller ventilationsanlæg. Du kan også skrive til os på sebastian@el-duhn.dk. Alternativt kan du bruge vores kontaktformular her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med opgaven.

Kontakt

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 36 46 50 50 eller send os en email på sebastian@el-duhn.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.